2024. június 23.
Zoltán

Autó-Motor
Építés
Kereskedelem (2)
Lakás (1)
Oktatás
Pénzügy / Ingatlan (1)
Szabadidõ
Szépség / Egészség
Szolgáltatás (3)

Rólunk
Regisztráció
Keresés
E-mail
Belépés

A www.halastart.hu jogi nyilatkozata

A szerzői jogokról

A www.halastart.hu (továbbiakban: HS) weboldalainak tartalma és kialakítása szerzői jogvédelem hatálya alá tartozik, beleértve ebbe az itt található adatbázisokat is. A tartalom egészének vagy annak részeinek bármilyen formában és információhordozón történő átruházása, terjesztése, reprodukálása vagy saját használatot meghaladó mértékben tárolása és kinyomtatása a HS előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A felelősségről

A HS nem tartozik felelősséggel azon esetleges károkért, amelyek a weboldalak illetve az adatbázisok

  • használatával kapcsolatosak;
  • használatából, használatra képtelen állapotából származnak;
  • a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy vonalhibából keletkeznek.

A HS nem tartozik felelősséggel a harmadik fél által szolgáltatott információtartalmakért, amelyek a weboldalon illetve az adatbázisokban megjelennek (hirdetési felületek, céglogók, cégadatok).

Az adatokról és információkról

A HS kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény és A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.

A HS a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő gazdasági társaságok és intézmények adatait az érintettektől szerzi be és azt rendszeres időközönként aktualizálja. Amennyiben a HS más forrásból publikál információt, úgy azt mindig a forrás megjelölésével teszi.

Az egyének adatait a HS csak a weboldalain és adatbázisaiban megjelenő cégekkel kapcsolatban, céginformációk részeként (név, beosztás / feladatkör) kezeli. Ez az adatkezelés jogszerű, mivel a cégek tisztségviselői ebben a minőségükben közszereplők, és ezen túlmutató adatokat a HS nem gyűjt, nem tárol és nem ad át.


ECO Energetikai Tanácsadó Kft.


Ez itt az Ön hirdetésének helye


Ez itt az Ön hirdetésének helye


© www.halastart.hu